Столове

Столове
Показване:
Подреждане по:
Perfect Classic / Advanced Ново

Perfect Classic / Advanced

Моделът PERFECT ADVANCED  е моделът, който е унивресален и се  използва от мъже и от жени.А моделът PERFECT CLASSIC е изцяло  проектиран само за жени.Двата лоста за регулиране на седалаката дават възможност за свободно движение странично/латерално до 15 градуса. Основата ..

2,487.00 лв.

Perfect Lite Ново

Perfect Lite

Основата на седалката е от дърво, което е оформено с предварително фомована пяна.Седалката е универсална и се използва и от мъже и жени. Тапицира се с полиреутан пяна, която се рециклира след използването. Виниловата кожа съдържа 100% полиуретан с памучна и полиестерна подложка.Сертифицир..

2,033.00 лв.

Perfect Lite Hybrid Ново

Perfect Lite Hybrid

Основата на седалката е от дърво, което е оформено с предварително фомована пяна. Тапицира се с полиреутан пяна, която се рециклира след използването. Виниловата кожа съдържа 100% полиуретан с памучна и полиестерна подложка.Сертифициран от OEKO-TEX, което означава, че тапицерията е лесна за п..

2,422.00 лв.

Стол за стоматолога

Добре изразената седалка и облегалка предлага отлична поддръжка на гърба и раменетеФункционалността дава възможност седалката и облегалката да следват движенията на стоматолога.Цена без подлакътници винил / изкуствена кожа / - 2327 лв.Цена с подлакътници винил / изкуствена ко..

3,150.00 лв.