Апарати за диагностика

Апарати за диагностика
Тук ще намерите апарати за диагностика / апекс локатори / последно поколение от Kerr Endodontics / и USA / Morita / Japan /.
Показване:
Подреждане по:

Apex Locator Dentaport Root ZX module

​Автономен апекслокатор (на батерии) за перфектно измерване и точна визуализация на позицията на пилата Голям цветен LCD дисплей е лесен за четене, който предоставя прецизност, така и висок контраст, със звукова сигнализация за мониторинг на върха на пилата Прецизна работа в с..

2,520.00 лв.

Elements Diagnostic Unit - апекслокатор и тест за виталитет -10%

Elements Diagnostic Unit - апекслокатор и тест за виталитет

• Последно поколение апекс локатор. Прецизно измерване в суха и влажна среда. • Голям дисплей, с възможност за различен наклон за по-добра визуализация. • Цифрово и графично изображение на дисплея. • Отчита до 0.1 мм при навлизане на ендоинструмента в канала. • По..

2,290.00 лв. 2,061.00 лв.

Root ZX mini

Автономен апекслокатор (на батерии) за перфектно измерване и точна визуализация на позицията на пилата Голям цветен LCD дисплей  лесен за четене с висок контраст и звукова сигнализация за мониторинг на върха на пилата Прецизна работа в суха и влажна среда. Точност..

2,520.00 лв.

Apex ID Locator -6%

Apex ID Locator

Apex ID е компактен и модерен апекс-локатор с уникални функции и ви позволява да се съсредоточите върху каналната система на пациента.Няма нужда да се осъществява постоянен мониторинг на визуалния дисплей.Звуковият сигнал ще ви уведоми, когато сте достигнали предпочитана референтна т..

1,690.00 лв. 1,590.00 лв.